Laadpalen

Een laadpaal is de link tussen uw elektrische installatie en wagen. Hij moet dan ook afgestemd zijn op beide en op uw behoeften, wensen en budget.

Wij nemen dan ook de tijd om naar u te luisteren en u pas dan de laadpaal aan te bieden die voor u meest geschikt is. 

Het slim gebruik van een laadpaal kan het ‘eigenverbruik’ van uw zonnepanelen gevoelig verhogen om op die manier uw energiekost te beperken.

Recent kunnen zowel particulieren als bedrijven genieten van een fiscaal voordeel bij de installatie van een laadpaal. Wij informeren u graag hoe u in aanmerking komt voor deze voordelen en begeleiden u dan ook vanaf de keuze van de laadpaal tot en met de afhandeling van de administratie. 

Wij zijn officieel partner van Smappee en Easee maar we hebben ook de nodige ervaring en kennis om laadpalen van andere merken te installeren.

Smappee EV Line, 

De laadpalen van de Smappee EV Line zijn de perfecte mix van intelligentie en schoonheid. Ze zijn voorzien van autonome overbelastingsbeveiliging en bieden optimaal eigenverbruik aan. Via de Smappee App en Dashboard krijg je gedetailleerd inzicht in het laadproces en -kosten. Dat is écht slim autoladen! Geniet van het strak design en de ingebouwde LED-verlichting die perfect integreert in residentiële en zakelijke omgevingen. Bepaal de look en stel elke functionaliteit in naar wens, zoals flexibele tarifering en betaling via QR-code of laadkaart. Met de EV Line haal je de toekomst in huis.

Zoek je een laadoplossing voor bedrijven?

Heb je een eigen zaak of ben je eigenaar van een laadplein en wil je meerdere laadpalen installeren? Dan hebben we aangepaste laadoplossingen voor jou: de Smappee EV Base en de Business editionvan de Smappee EV Wall. Laad meerdere auto’s tegelijk, voeg betaalopties toe en profiteer via het Smappee Dashboard van nog meer inzicht en controle.

Geniet van draadloze updates en breid de laadoplossingen makkelijk uit met de rest van het Smappee-ecosysteem. 

Voor meer informatie kan u bij ons terecht via de contactpagina of op de website van Smappee.


Easee Laadrobot Thuis of zakelijk opladen

Zoekt u een eenvoudige laadpaal met alle functionaliteiten die een slimme laadpaal moet hebben dan bent u bij Easee aan het juiste adres. Deze laadpaal is te verkrijgen in verschillende kleuren en kan zowel gebruikt worden om thuis te laden als voor zakelijk laden. Met toevoeging van de ‘equalizer’ wordt het laadvermogen aangepast naargelang het elektriciteitsverbruik elders in de woning. Op deze wijze vermijdt u piekverbruiken welke uw hoofdzekering kunnen laten onderbreken en vanaf volgend jaar ook voor duurdere elektriciteit zorgen na invoering van het piektarief.

Easee Innovatief
zakelijk laden

De Easee kan als standalone gebruikt worden alsook met verschillende laders tesamen waarbij het beschikbare vermogen wordt verdeeld onder de laadpalen.

Voor meer informatie kan u bij ons terecht via de contactpagina of op de website van Easee