Energiemanagement

2424883

Verbruik je in bepaalde periodes opvallend veel stroom? Wil je je algemeen verbruik resoluut verlagen? Of wil je gewoon je energieverbruik opvolgen? Met energiemanagement onderzoeken we het stroomverbruik in jouw woning of bedrijf en stellen we een plan op om jouw energieconsumptie naar een lager niveau te brengen.

StreepRechts
EnergyEfficiency_20230516_29

Je energieverbruik opvolgen? Kies voor energiemanagement.

Energiemanagement is het beheren en beheersen van de energiehuishouding van jouw gebouw, i.c. je woning, handelszaak of ander bedrijfsgebouw. Wij brengen de verschillende energiestromen in beeld en lokaliseren de kleine en grote verbruikers.

Op basis van onze bevindingen werken we een plan van aanpak uit om het totale energieverbruik te verlagen. In sommige gevallen volstaat een kleine ingreep om grootse resultaten te behalen. Zo kan een verkalkte waterboiler je stroomverbruik gevoelig verhogen. Een simpele ontkalking zorgt in dat geval voor een snelle en efficiënte oplossing.
Wil je voortdurend je energieverbruik opvolgen, dan kies je best voor technologische hulpmiddelen.

Laadpalen Aalst

Continu energiebeheer

Met Smappee Infinity kan je voortdurend je energieverbruik opvolgen. Dit alles-in-één energiemanagementsysteem biedt een totaaloplossing voor spanningsmeting en dynamisch load-balancing tussen zonne-energie, elektrische wagens en andere toestellen via een cloud-gebaseerde interface.
De ongeziene flexibiliteit van dit toestel laat jou toe te kiezen van welke functies en diensten je wil gebruikmaken. Wil je na verloop van tijd extra controle, gegevens of diensten toevoegen? Dankzij de modulariteit van Smappee Infinity voldoet de tool steeds aan jouw behoeften.

Streep

Meer info over energiemanagement?

Klinkt bovenstaande als Chinees voor jou en wil je er het fijne van weten? Of ervaar je een Aha Erlebnis en wens je onmiddellijk een diepgaander gesprek met ons? Contacteer ons vrijblijvend. Wij leggen je alles van A tot Z uit.

Danny Bael

Na de aankoop van een EV had ik bij Energy Efficiency geïnformeerd voor de installatie van een laadbox. Heel snel kreeg ik een duidelijk geïnformeerde offerte. De installatie verliep snel en werking werd klaar uitgelegd. De communicatie en afspraken met de keurder werd eveneens door Energy Efficiency verzorgd. Vriendelijke, behulpzame en professionele man die ‘Gino’ van Energy Efficiency. Een echte aanrader!

Bart Van den Berghe

Gino heeft bij ons thuis 17 zonnepanelen en een batterij van 30 kWh geplaatst voor het laden van mijn auto. Hoewel het plaatsen van een batterij van deze omvang toch niet evident was, hebben Gino en zijn team alles uit de kast gehaald om dit tot een perfect einde te brengen.
Ik kan hem en zijn team niet genoeg aanbevelen als je een correcte service en plaatsing zoekt. Echt niet nodig om nog verder te zoeken. En twijfelende klanten mogen altijd bij mij komen kijken naar zijn uitmuntend werk!

Astrid Vereecken

Een hele fijne samenwerking met Gino en zijn team! Duidelijke uitleg, steeds bereikbaar voor vragen en top prijs-kwaliteit! Ik heb Gino dan ook al aan enkele vrienden aangeraden.

Anja Buysse

Ik deed beroep op Gino voor het plaatsen van een Easee laadpaal inclusief equalizer. Het hele proces van offerte tot en met de plaatsing verliep heel correct en professioneel. Ook de nazorg bij ingebruikname was top! Ik kan de samenwerking enkel warm aanbevelen.

Energy Efficiency

Albrechtlaan 4
9300 Aalst

Tel: +32 (0)478 96 66 31
E-mail: info@energy-efficiency.be
BTW-nr.: BE 0647.757.486

Over ons

Energy Efficiency is een jonge speler in de markt van herbruikbare energie. Vanuit het kantoor in Aalst plaatsen we laadpalen, zonnepanelen en thuisbatterijen bij particulieren en bedrijven in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en het zuiden van Antwerpen.

Volg ons