Laadpalen Aalst
people-icon

Energy Efficiency is een jonge speler in de markt van herbruikbare energie. Vanuit het kantoor in Aalst plaatsen we laadpalen, zonnepanelen en thuisbatterijen bij particulieren en bedrijven in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en het zuiden van Antwerpen. De zoveelste speler in de markt, zeg je? Nee hoor, wij willen ons onderscheiden met een op en top persoonlijke aanpak. Centraal in die strategie sta ikzelf, Gino Aers. Met een diploma automechanica op zak begon ik in een ver verleden als freelance storingstechnicus. Gepassioneerd door de energieproblematiek van de laatste decennia ontwikkelde ik een diepgaande interesse voor de mogelijkheden van herbruikbare energie. Zo startte ik uiteindelijk een eigen bedrijf gespecialiseerd in de plaatsing van laadpalen in Aalst en wijde omgeving, Energy Efficiency.

StreepRechts
EnergyEfficiency_20230516_02

Laadpaal in Aalst of omgeving nodig? Kies voor een persoonlijke aanpak

Met Energy Efficiency neem ik een nieuwe start. Gewapend met een pak technische en bedrijfservaring en de drang om voortdurend bij te leren willen we als jong bedrijf particulieren en bedrijven een concrete oplossing bieden voor hun energieprobleem. Ikzelf neem niet alleen de administratie en verkoop op me, maar ben in de meeste gevallen ook aanwezig bij de plaatsing van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen in Aalst en omgeving. Daarbij kan ik rekenen op de steun van mijn partner Vladimira voor de administratie en drie plaatsers, Mathias, Noan en Olivier.

EnergyEfficiency_20230516_29

Energy management

Energy Efficiency wil echter nog een stap verder gaan dan het louter plaatsen van bovenvermelde oplossingen. Om de energiebesteding van een gezin of bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, bieden we ook de dienst ‘energiemanagement’ aan. Daarbij monitoren we het energieverbruik van gezinnen of ondernemingen en bieden we oplossingen aan om de energieconsumptie te verlagen.

Streep

Meer info over onze oplossingen?

Wil je meer informatie over Energy Efficiency of wil je concreet weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Danny Bael

Na de aankoop van een EV had ik bij Energy Efficiency geïnformeerd voor de installatie van een laadbox. Heel snel kreeg ik een duidelijk geïnformeerde offerte. De installatie verliep snel en werking werd klaar uitgelegd. De communicatie en afspraken met de keurder werd eveneens door Energy Efficiency verzorgd. Vriendelijke, behulpzame en professionele man die ‘Gino’ van Energy Efficiency. Een echte aanrader!

Bart Van den Berghe

Gino heeft bij ons thuis 17 zonnepanelen en een batterij van 30 kWh geplaatst voor het laden van mijn auto. Hoewel het plaatsen van een batterij van deze omvang toch niet evident was, hebben Gino en zijn team alles uit de kast gehaald om dit tot een perfect einde te brengen.
Ik kan hem en zijn team niet genoeg aanbevelen als je een correcte service en plaatsing zoekt. Echt niet nodig om nog verder te zoeken. En twijfelende klanten mogen altijd bij mij komen kijken naar zijn uitmuntend werk!

Astrid Vereecken

Een hele fijne samenwerking met Gino en zijn team! Duidelijke uitleg, steeds bereikbaar voor vragen en top prijs-kwaliteit! Ik heb Gino dan ook al aan enkele vrienden aangeraden.

Anja Buysse

Ik deed beroep op Gino voor het plaatsen van een Easee laadpaal inclusief equalizer. Het hele proces van offerte tot en met de plaatsing verliep heel correct en professioneel. Ook de nazorg bij ingebruikname was top! Ik kan de samenwerking enkel warm aanbevelen.

Energy Efficiency

Albrechtlaan 4
9300 Aalst

Tel: +32 (0)478 96 66 31
E-mail: info@energy-efficiency.be
BTW-nr.: BE 0647.757.486

Over ons

Energy Efficiency is een jonge speler in de markt van herbruikbare energie. Vanuit het kantoor in Aalst plaatsen we laadpalen, zonnepanelen en thuisbatterijen bij particulieren en bedrijven in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en het zuiden van Antwerpen.

Volg ons