95168

Eigenaars van zonnepanelen maken het geregeld mee. Op een zonnige dag produceren zonnepanelen zo veel stroom dat een groot deel ervan terug naar het elektriciteitsnet gaat. Op dagen dat de zon wat minder haar best doet, zit je dan misschien weer met een stroomtekort. Een thuisbatterij installeren biedt de oplossing! Ze slaat het teveel aan geproduceerde stroom op en geeft het vrij op de momenten dat je het werkelijk nodig hebt. De verzamelde stroom kan enkele uren tot enkele dagen bewaard worden. Wist je trouwens dat het zelfverbruik bij eigenaars van zonnepanelen én een thuisbatterij gemiddeld 28 tot 68% stijgt? Kortom, net als zonnepanelen is een thuisbatterij installeren een zeer rendabele investering.

StreepRechts
Home_battery

Waarop letten bij de aankoop van een thuisbatterij?

  • Een thuisbatterij installeren blijft in de meeste gevallen een zware investering. Bovendien zou ze op 10 jaar tijd terugverdiend moeten zijn om rendabel te zijn. Is dat niet het geval, dan kan je beter niet investeren in een thuisbatterij.
  • Zorg voor een batterij met voldoende capaciteit. Leveren je zonnepanelen meer stroom op dan je thuisbatterij kan verwerken of is je thuisbatterij net te groot voor je stroomproductie? Wij bekijken samen met jou welke batterij het meest geschikt is voor jou.
  • Investeer in een thuisbatterij met een goed koelingssysteem. Dat verlengt de levensduur.
  • Hoe meer laadcycli de batterij kan verwerken, hoe langer ze meegaat.
  • Kies voor een thuisbatterij met een hoog rendement. Op die manier gaat er minder energie verloren.
WK-Regie-over-je-eigen-energie-Landingspagina-tweede-afbeelding

Vertrouw op de kennis van Energy Efficiency

Zie je door bovenstaand vragenbos de bomen niet meer? Geen nood, wij komen graag ter plaatse om je alles van naaldje tot draadje uit te leggen. Op basis van een grondige analyse van jouw situatie en onze verregaande vakkennis bepalen we welke thuisbatterij bij jouw situatie past. Vervolgens zorgen we voor een vlekkeloze installatie en werking. Heb je na de plaatsing nog vragen, dan helpen we je zo snel mogelijk verder.Energy Efficiency werkt voornamelijk met thuisbatterijen van de betrouwbare merken Huawei en Growatt. De eerste onderscheidt zich door zijn uiterst complete app, de tweede kan uitpakken met een ingebouwd noodstroomcircuit.

Streep

Meer info over thuisbatterijen?

Wil jij meer controle over de opbrengst van je zonnepanelen? Dan is een thuisbatterij mogelijk iets voor jou. Contacteer ons gerust voor meer info.

Danny Bael

Na de aankoop van een EV had ik bij Energy Efficiency geïnformeerd voor de installatie van een laadbox. Heel snel kreeg ik een duidelijk geïnformeerde offerte. De installatie verliep snel en werking werd klaar uitgelegd. De communicatie en afspraken met de keurder werd eveneens door Energy Efficiency verzorgd. Vriendelijke, behulpzame en professionele man die ‘Gino’ van Energy Efficiency. Een echte aanrader!

Bart Van den Berghe

Gino heeft bij ons thuis 17 zonnepanelen en een batterij van 30 kWh geplaatst voor het laden van mijn auto. Hoewel het plaatsen van een batterij van deze omvang toch niet evident was, hebben Gino en zijn team alles uit de kast gehaald om dit tot een perfect einde te brengen.
Ik kan hem en zijn team niet genoeg aanbevelen als je een correcte service en plaatsing zoekt. Echt niet nodig om nog verder te zoeken. En twijfelende klanten mogen altijd bij mij komen kijken naar zijn uitmuntend werk!

Astrid Vereecken

Een hele fijne samenwerking met Gino en zijn team! Duidelijke uitleg, steeds bereikbaar voor vragen en top prijs-kwaliteit! Ik heb Gino dan ook al aan enkele vrienden aangeraden.

Anja Buysse

Ik deed beroep op Gino voor het plaatsen van een Easee laadpaal inclusief equalizer. Het hele proces van offerte tot en met de plaatsing verliep heel correct en professioneel. Ook de nazorg bij ingebruikname was top! Ik kan de samenwerking enkel warm aanbevelen.

Energy Efficiency

Albrechtlaan 4
9300 Aalst

Tel: +32 (0)478 96 66 31
E-mail: info@energy-efficiency.be
BTW-nr.: BE 0647.757.486

Over ons

Energy Efficiency is een jonge speler in de markt van herbruikbare energie. Vanuit het kantoor in Aalst plaatsen we laadpalen, zonnepanelen en thuisbatterijen bij particulieren en bedrijven in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en het zuiden van Antwerpen.

Volg ons