Zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen of niet? Eigenlijk mag het geen issue zijn. De installatie van zonnepanelen blijft zeer rendabel! Energy Efficiency werkt vooral met monokristallijne zonnepanelen van het topmerk Denim Solar. Daarbij kan je kiezen tussen een volledig zwarte uitvoering of een zwarte versie met witte lijnen. De eerste oogt strakker, maar is iets duurder en haalt een iets lager vermogen, hoewel dat laatste verwaarloosbaar is. Denim Solar biedt ook dubbel glas-panelen aan. De duurzaamheid hiervan overtreft die van de andere zonnepanelen ruimschoots.
Het vermogen daarentegen ligt iets lager en de prijs iets hoger.

StreepRechts
Zonnepanelen_banner

Installatie van zonnepanelen: ontdek de voordelen

De voordelen van de installatie van zonnepanelen zijn legio.

  • Gratis energie: zelfs als de zon niet schijnt, zorgt het aanwezige daglicht voor de nodige stroom.
  • Groene stroom: zonnepanelen helpen mee in de strijd tegen CO2 en de verdere opwarming van de aarde.
  • Meerwaarde voor je woning: de aanwezigheid van zonnepanelen verhoogt de waarde van je huis.
  • Niet onderhevig aan schommelende prijzen: jij wekt zelf je stroom op en bent dus niet afhankelijk van externe energieleveranciers.
  • Steun van de overheid: hoewel de tegemoetkoming van de overheid voor de installatie van zonnepanelensinds 2023 beperkt is tot € 750,00 blijft het mooi meegenomen.
  • Terugverdientijd: met de huidige energieprijzen in het achterhoofd is je zonnepaneleninstallatie na 5 jaar volledig terugbetaald.
Voordelen zonnepanelen

Zonnepanelen van Energy Efficiency

De kwaliteit van Denim Solar-zonnepanelen staat buiten kijf. Het bedrijf biedt dan ook 25 jaar garantie op de zwart-wit en all-black panelen en liefst 35 jaar garantie op de dubbel glas-panelen. Je kan dus tot 35 jaar lang onbekommerd genieten van gratis energie, terwijl je installatie al na 5 jaar terugbetaald is. Met zonnepanelen van Energy Efficiency kies je niet enkel voor de beste kwaliteit, bovendien zorgen wij voor een onberispelijke installatie en een optimale dienst na verkoop.

Streep

Meer info over zonnepanelen?

Heb jij nog geen zonnepanelen? Waaraan twijfel je nog? Vraag ons vandaag nog om een vrijblijvende offerte voor de installatie van zonnepanelen.

Danny Bael

Na de aankoop van een EV had ik bij Energy Efficiency geïnformeerd voor de installatie van een laadbox. Heel snel kreeg ik een duidelijk geïnformeerde offerte. De installatie verliep snel en werking werd klaar uitgelegd. De communicatie en afspraken met de keurder werd eveneens door Energy Efficiency verzorgd. Vriendelijke, behulpzame en professionele man die ‘Gino’ van Energy Efficiency. Een echte aanrader!

Bart Van den Berghe

Gino heeft bij ons thuis 17 zonnepanelen en een batterij van 30 kWh geplaatst voor het laden van mijn auto. Hoewel het plaatsen van een batterij van deze omvang toch niet evident was, hebben Gino en zijn team alles uit de kast gehaald om dit tot een perfect einde te brengen.
Ik kan hem en zijn team niet genoeg aanbevelen als je een correcte service en plaatsing zoekt. Echt niet nodig om nog verder te zoeken. En twijfelende klanten mogen altijd bij mij komen kijken naar zijn uitmuntend werk!

Astrid Vereecken

Een hele fijne samenwerking met Gino en zijn team! Duidelijke uitleg, steeds bereikbaar voor vragen en top prijs-kwaliteit! Ik heb Gino dan ook al aan enkele vrienden aangeraden.

Anja Buysse

Ik deed beroep op Gino voor het plaatsen van een Easee laadpaal inclusief equalizer. Het hele proces van offerte tot en met de plaatsing verliep heel correct en professioneel. Ook de nazorg bij ingebruikname was top! Ik kan de samenwerking enkel warm aanbevelen.

Energy Efficiency

Albrechtlaan 4
9300 Aalst

Tel: +32 (0)478 96 66 31
E-mail: info@energy-efficiency.be
BTW-nr.: BE 0647.757.486

Over ons

Energy Efficiency is een jonge speler in de markt van herbruikbare energie. Vanuit het kantoor in Aalst plaatsen we laadpalen, zonnepanelen en thuisbatterijen bij particulieren en bedrijven in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en het zuiden van Antwerpen.

Volg ons