Laadoplossingen voor thuis

Laadpaal_thuis

De toekomst van de personenwagen kleurt elektrisch. Om tegemoet te komen aan de steeds strengere milieunormen op nationaal of Europees vlak promoot de overheid de aankoop en het gebruik van al dan niet volledig elektrische wagens. Om optimaal te kunnen genieten van je 100% elektrische of plug-in hybride auto laat je best een laadpaal thuis installeren. En dan kom je vanzelfsprekend bij Energy Efficiency terecht! Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing van jouw laadpaal, leggen je haarfijn de werking uit en staan in voor een onevenaarbare naservice.

StreepRechts
EnergyEfficiency_20230516_05

Laadpaal thuis installeren? Ontdek de voordelen.

Het grootste voordeel van een eigen laadpaal thuis installeren is vanzelfsprekend het gebruiksgemak. Je hoeft niet langer om te rijden in je zoektocht naar een openbare laadpaal. Die hanteert bovendien een veel hoger tarief dan je eigen thuislaadpaal.

Opladen aan je eigen laadpaal gaat in de meeste gevallen ook veel sneller dan aan een openbare laadpaal. Vanzelfsprekend is dit afhankelijk van het soort laadpaal dat je kiest.

Heb je al een plug-in hybride of volledig elektrische wagen, maar nog geen laadpaal? Dan vermijd je best te veel laadbeurten via het gewone stopcontact. Dat is niet ontworpen voor een lange lading van een apparaat dat erg veel energie vraagt. De kans op oververhitting is dan ook niet gering. Een eigen laadpaal thuis laten installeren is de beste oplossing. Een thuislaadpaal is immers speciaal ontwikkeld voor het opladen van al dan niet 100% elektrische wagens. De oplaadbeurt vindt plaats in alle veiligheid.

Wil je het neusje van de zalm? Kies dan voor een slimme laadpaal. Die zet zoveel mogelijk in op zonne-energie of gebruikt energie op basis van daluren, capaciteitstarief of dynamische tarieven. Zo ben jij steeds zeker van de laagste energiekost.

EnergyEfficiency_20230516_21

Laadpaal en zonnepanelen

Wil je je wagen gratis opladen, dan zijn zonnepanelen onontbeerlijk. Ze halen energie uit de zon en geven het door aan je laadpaal. In combinatie met een slimme laadpaal creëer je een absolute win-winsituatie. De slimme laadpaal kijkt immers naar het huidige energieverbruik in huis en kiest de beste bestemming voor de opgewekte stroom. Wanneer je huishouden minder energie verbruikt dan opgewekt wordt, gaat het teveel aan stroom automatisch naar je wagen.

Streep

Meer info over laadoplossingen voor thuis?

Wil jij een laadpaal thuis installeren, al dan niet in combinatie met zonnepanelen? Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Danny Bael

Na de aankoop van een EV had ik bij Energy Efficiency geïnformeerd voor de installatie van een laadbox. Heel snel kreeg ik een duidelijk geïnformeerde offerte. De installatie verliep snel en werking werd klaar uitgelegd. De communicatie en afspraken met de keurder werd eveneens door Energy Efficiency verzorgd. Vriendelijke, behulpzame en professionele man die ‘Gino’ van Energy Efficiency. Een echte aanrader!

Bart Van den Berghe

Gino heeft bij ons thuis 17 zonnepanelen en een batterij van 30 kWh geplaatst voor het laden van mijn auto. Hoewel het plaatsen van een batterij van deze omvang toch niet evident was, hebben Gino en zijn team alles uit de kast gehaald om dit tot een perfect einde te brengen.
Ik kan hem en zijn team niet genoeg aanbevelen als je een correcte service en plaatsing zoekt. Echt niet nodig om nog verder te zoeken. En twijfelende klanten mogen altijd bij mij komen kijken naar zijn uitmuntend werk!

Astrid Vereecken

Een hele fijne samenwerking met Gino en zijn team! Duidelijke uitleg, steeds bereikbaar voor vragen en top prijs-kwaliteit! Ik heb Gino dan ook al aan enkele vrienden aangeraden.

Anja Buysse

Ik deed beroep op Gino voor het plaatsen van een Easee laadpaal inclusief equalizer. Het hele proces van offerte tot en met de plaatsing verliep heel correct en professioneel. Ook de nazorg bij ingebruikname was top! Ik kan de samenwerking enkel warm aanbevelen.

Energy Efficiency

Albrechtlaan 4
9300 Aalst

Tel: +32 (0)478 96 66 31
E-mail: info@energy-efficiency.be
BTW-nr.: BE 0647.757.486

Over ons

Energy Efficiency is een jonge speler in de markt van herbruikbare energie. Vanuit het kantoor in Aalst plaatsen we laadpalen, zonnepanelen en thuisbatterijen bij particulieren en bedrijven in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en het zuiden van Antwerpen.

Volg ons